Koopman Stojan na kuchyňské utěrky
Koopman Termo batoh COOLER 10l – šedý
Rozměry 23x36x15 cm
Chladicí batoh na pláž nebo na piknik – ideální na nápoje a svačinu
S izolační fólií pro optimální chlazení
Délkově nastavitelné, polstrované popruhy, popruh na přenášení v ruce
S dodatečnou kapsou a síťovanými přihrádkami na bocích
Odolný materiál – dá se otírat vlhkým hadříkem
Zesílené dno a zesílené hrany po větší pevnost
Udrží potraviny i bez chladicího akumulátoru cca 4 hodiny čerstvé
Koopman Termoska 1,5 l
Koopman Termoska VACUUM 1 l
Koopman TITAN – brousek na nože
Koopman Třípatrový stojan na jídlo – porcelánový
Koopman Třípatrový stojan na jídlo bamboo
Koopman Tvořítko na led 10 tyčinek
Koopman Tvořítko na led 32 kostek
Korkmaz Flora – džezva sada
Džezvy jsou nezbytné k přípravě pravé turecké kávy. Tato sada obsahuje konvičky na přípravu třech, čtyř nebo pěti šálků kávy. Objem džezev: 3 šálky - 200ml, 4 šálky - 300 ml, 5 šálků - 400ml. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, leštěný povrch vypadá elegantně. Džezvy mají rukojeti z nerezové oceli potažené černým silikonem a jsou vhodné pro všechny typy plotýnek kromě indukce. Příprava pravé turecké kávy: Do džezvy se nasype velmi jemně namletá káva - 7 gramů na 1 deci vody. Přidá se podle chuti cukr a případně i koření - např. skořice. Vše přelijeme studenou vodou a směs se nechá pomalu zahřívat na sporáku. Ve chvíli, kdy vzkypí a pěna dosáhne na okraj nádoby se džezva odstaví, aby pěna spadla. Káva nesmí projít varem! Vaření se opakuje ještě dvakrát a teprve pak se káva nalévá do šálků a servíruje.
Korkmaz Flora – džezva sada tyrkysová
Džezvy jsou nezbytné k přípravě pravé turecké kávy. Tato sada obsahuje konvičky na přípravu třech, čtyř nebo pěti šálků kávy. Objem džezev: 3 šálky - 200ml, 4 šálky - 300 ml, 5 šálků - 400ml. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, leštěný povrch vypadá elegantně. Džezvy mají rukojeti z nerezové oceli potažené modrým silikonem a jsou vhodné pro všechny typy plotýnek kromě indukce. Příprava pravé turecké kávy: Do džezvy se nasype velmi jemně namletá káva - 7 gramů na 1 deci vody. Přidá se podle chuti cukr a případně i koření - např. skořice. Vše přelijeme studenou vodou a směs se nechá pomalu zahřívat na sporáku. Ve chvíli, kdy vzkypí a pěna dosáhne na okraj nádoby se džezva odstaví, aby pěna spadla. Káva nesmí projít varem! Vaření se opakuje ještě dvakrát a teprve pak se káva nalévá do šálků a servíruje.